Els Italians 3, un exemple a seguir

Fa unes setmanes, mentre prenia un cafè al bar-restaurant Els Italians 3, situat al costat dels pavellons de la ZEM Rambla del Celler, vaig preguntar al Carlos, el seu propietari, a quins clubs donava suport econòmic.

Havia vist que hi havia jugadors d’algun club santcugatenc que lluïen el logotip d’Els Italians 3. Em va respondre que la seva contribució a l’esport local era ajudar el Futbol Sala Sant Cugat i el Club Handbol Sant Cugat, amb la compra de xandalls i polos. Què voleu que us digui!

Un comerç local que, amb les seves possibilitats, ajuda amb tot el que pot un club esportiu de la ciutat. S’ha guanyat el meu respecte! Els Italians 3 fa el que moltes empreses de Sant Cugat no fan: ajudar econòmicament les entitats esportives, totes aquelles persones (directius, entrenadors i jugadors) que d’una manera o un altra han aconseguit situar Sant Cugat en un dels punts de referència de l’esport català.

Les empreses de Sant Cugat, que n’hi ha moltíssimes, haurien de col·laborar amb l’esport local. Mai he entès per què no ho fan... Carlos, pots estar ben orgullós del que estàs fent!

 
Comentaris

Destaquem