Emprendre o treballar en allò que t'agrada?

'Crear un negoci requereix molt esforç, però tancar-lo molt més encara, més del que imaginem, a part del cost econòmic'

Estem en un moment on se'ns encoratja a emprendre amb molta alegria. Emprendre no és per tothom. És molt dur i, de vegades, són més fantasies de ser el nostre propi cap, de no tenir horaris, etc. Però, realment emprendre és només treballar en allò que ens agrada?

Llençar-se directament a muntar empresa sense abans pensar bé què vol dir, pot tenir un final de camí molt frustrant. Emprendre va acompanyat d'incertesa, i no tothom està fet per viure i adaptar-se a la incertesa.

Avui dia cal valorar totes les eines que poden utilitzar les empreses, com el teletreball, per prendre les millors decisions a l'hora de plantejar una emprenedoria. És a dir, abans l'empresa podia ser més rígida i provocar més ganes de muntar els nostres propis negocis... Crear un negoci requereix molt esforç, però tancar-lo molt més encara, més del que imaginem, a part del cost econòmic.

A la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat som sens dubte emprenedores, però creiem que s'ha de fer aquesta reflexió: volem emprendre o només volem treballar en allò que ens agrada? Sense riscos i incerteses?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem