Enamora al client amb el millor perfil de la vostra empresa

'La imatge corporativa i marca personal ben establerta, aconsegueix atraure l'atenció del públic objectiu i com a resultat el client s'enamorarà de la nostra marca'

Soc dona emprenedora, de Sant Cugat, conscient de la importància de crear una marca personal i de la dificultat de donar-la a conèixer. La imatge corporativa i marca personal ben establerta, aconsegueix atraure l'atenció del públic objectiu i com a resultat el client s'enamorarà de la nostra marca.

A partir d'aquí, un dels primers punts importants a valorar és la forma en la qual ens interessa presentar-nos com a persones que integren l'empresa i creuen en el projecte de marca. Amb una bona imatge, treballada i professional, buscarem transmetre els valors empresarials que ens defineixen i mostrarem el nostre millor perfil aportant Valor de marca.

Amb la fotografia corporativa d'equip humanitzareu la vostra marca, presentareu el vostre millor perfil, i això us ajudarà a generar confiança i a atraure els vostres millors clients. Com a sòcia d'ADE Vallès, associació amb seu a Sant Cugat, segueixo les notícies a TOT Sant Cugat especialment les que fan referència als projectes empresarials de la ciutat, i m'agrada estudiar la imatge amb la qual es presenten.

La vostra fotografia és una oportunitat idònia per transmetre confiança i professionalitat, per presentar la vostra empresa amb una imatge adient i que connecti amb l'entorn. Analitzar tots aquests aspectes és una part fonamental que cal tenir en compte quan es vol crear una bona imatge de marca i jo sempre ho recomano abans d'iniciar qualsevol sessió fotogràfica corporativa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem