Encantats d'haver-se conegut

'Jo, però, crec que a molts dels meus veïns ens hagués agradat tenir a un govern competent'

Últimament és la frase amb la qual els veïns d'aquesta ciutat, la gent de peu, afectats per una plantada o cacicada del govern municipal, em descriuen la seva opinió sobre els components de l'equip de govern. Canvis de reunions, esperes injustificades, retards inexcusables, documentació inexistent, comporta-ments despòtics... però, això sí, infinitat de grandiloqüents actes d'autobombo municipal, ostentacions públiques en què només falten els focus i la catifa vermella per presentar projectes definitius que demà hauran canviat de nom, de color i fins i tot, de ciutat; totes aquestes incerteses - a falta d'una planificació seriosa i en uns terminis adequats - pagades amb diners públics igual que les enèsimes modificacions dels seus projectes estrella.

I tot això des de la superioritat moral que, deia aquesta setmana un dels portaveus del tripartit, els atorga el militar en un partit d'"esquerres", independentment de la seva vàlua professional, nul·la experiència laboral i, sobretot, els caòtics resultats de les seves decisions: la fortuna que havíem tingut que la pandèmia hagués caigut durant el govern progressista a la ciutat (SIC).

Jo, però, crec que a molts dels meus veïns ens hagués agradat tenir a un govern competent com el de la ciutat de Madrid on, sense tenir resultats de contagis molt diferents dels de Catalunya, s'ha respectat la vida econòmica de la ciutat, la possibilitat de mantenir els negocis - i els llocs de treball - sense la necessitat de pidolar subvencions a l'administració local mitjançant complexos sistemes de gestió administrativa: papers i més papers per un grapat d'euros que no tapen el més mínim dels forats provocats per les seves mateixes decisions de govern. I sense necessitat d'ofegar als nostres veïns amb interminables impostos que no repercuteixen a la ciutat.

El que s'ha dit: encantats d'haver-se conegut.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem