Un pas endavant per Valldoreix

'Valldoreix té 100 km de carrers i bona part del seu terreny es troba dins el Parc de Collserola. Com a tal, vetllem perquè els nostres camins inclusius i l'entorn amb els boscos sigui agradable'

Valldoreix té 100 quilòmetres de carrers i bona part del seu terreny es troba dins el Parc de Collserola. Com a tal, vetllem perquè els nostres camins inclusius i l'entorn amb els boscos sigui agradable. Mantenim la neteja de franges per prevenció d'incendis i també assistim al Consell Consultiu i a l'Assemblea del Parc de Collserola, en aquest cas amb veu però sense vot.

Al maig del 2019, vaig prendre la responsabilitat de la vocalia de Medi Ambient i des d'aleshores vaig lluitar per entrar a formar part de ple dret a l'assemblea. Aquesta, ha estat una lluita històrica per Valldoreix, que en ser una EMD que es troba dins el municipi de Sant Cugat, només hi assistia com a convidada. La veritat és que, davant la proposta a precs i preguntes, em vaig trobar amb una bona resposta de tots els assistents, tant dels Ajuntaments que en formen part com de la Diputació i l'Àrea Metropolitana. Però calia esperar i veure com podíem entrar.

Finalment, i després de la implicació de moltes persones i d'anys de feina, puc dir que a l'assemblea del passat dijous 10 de desembre, es va aprovar la proposta de modificació dels Estatuts del Consorci Del Parc Natural de la Serra de Collserola amb motiu de la incorporació de l'EMD de Valldoreix.

Des d'aquí, vull agrair a tots els qui ho heu fet possible i també a totes les persones que m'han precedit en aquesta responsabilitat i que han treballat per aconseguir que Valldoreix tingui el lloc que es mereix i que li correspon. Gràcies a totes i a tots!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem