Ens ajudes a finançar-nos?

'A PAS ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions d'aquelles empreses que creuen en una societat més sensible, proactiva i responsable amb els seus animals'

La filosofia de teaming es basa en la idea que amb 1 euro de cadascú podem aconseguir grans coses, és una eina en línia que serveix per recaptar fons per a causes socials sense ànim de lucre a través de microdonacions d'1 euro al mes. És com aquell lema tan bonic i esperançador de: "Si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes i canviar moltes vides."

La donació és mensual, la connexió segura en tot el web, no té cap mena de cost, ni per les causes ni pels teamers, i tampoc apliquen comissions bancàries. Hi ha més de 13.718 grups de Teaming en funcionament! La PAS, la Plataforma Animalista de Sant Cugat, som una associació sense ànim de lucre amb un equip format per voluntaris i voluntàries i ens financem gràcies als socis, a les donacions i a les aportacions d'aquelles empreses que creuen en una societat més sensible, proactiva i responsable amb els seus animals. I també tenim un grup de Teaming amb 108 teamers i 5.523€ recaptats!

Recaptem fons perquè les colònies de gats siguin dignes i controlades (calen moltes esterilitzacions); per promoure les adopcions i les cases d'acollida; per tenir cura i protecció de la fauna en general que trobem en estats d'abandonament, maltractament i/o desnutrició; comptem amb un equip de voluntaris d'emergència de rescats que s'encarreguen de buscar gossos i gats que es troben en una situació de vulnerabilitat, i un llarg etcètera... Us necessitem per seguir duent a terme el nostre propòsit; ens hi ajudeu?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem