Ens falta un club Interact a Sant Cugat

'L'objectiu principal de Rotary és treballar per aconseguir la pau de manera positiva i ho fa a través de tots els seus projectes i programes de servei a la comunitat local'

El mes de maig, Rotary International el dedica als joves i a tots els programes i activitats que té per a ells. L'objectiu principal de Rotary és treballar per aconseguir la pau de manera positiva i ho fa a través de tots els seus projectes i programes de servei a la comunitat local i també internacional fomentant la companyonia, la diversitat, el lideratge i la integritat.

Després de la 2a Guerra Mundial, rotaris francesos i alemanys varen iniciar el programa d'intercanvis de joves per fomentar la reconciliació. Ara, aquest programa mou a l'any més de 8.000 joves de diferents països del món, que intercanvien cultures, coneixements, vivències i creen llaços d'amistat que provoquen canvis personals de creixement en el respecte als altres que són perdurables.

Tenim altres activitats per fomentar els valors de Rotary en els joves a través dels clubs Interacts (joves de 12 a 18 anys), dels clubs Rotaracts (18-30 o més anys), amb els RYLAS i els CAMPS. El nostre club ha col·laborat amb 4 joves en el RYLA sobre aeronàutica celebrat a Sabadell i en el camp de vela de Santander aviat. També ho ha fet en el programa d'intercanvis així com amb els clubs dels joves Rotaracts, però ens falta poder fer-ho amb els més joves, ens falta un club Interact a Sant Cugat.

Estic segura que amb els nostres joves solidaris de la ciutat, aconseguirem crear un club i tots junts, amb els Rotaracts i els Rotaris podrem donar més servei a la nostra comunitat i ajudar a propiciar la pau positiva al món. Mirem de fer-ho? Contacta amb nosaltres!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem