Ens ha deixat Jaume Clavell Ymbern

Com a nou síndic, sols puc expressar el meu reconeixement al seu mestratge, que ha facilitat la continuació de la seva activitat

Vaig conèixer el Sr. Clavell quan era director general del COOB, el Comitè Organitzador de les Olimpíades de Barcelona, l’any 1990. Eren moments de molta il·lusió i esforç per transformar el país i aconseguir posar a Barcelona i Catalunya al món mitjançant l’esport. Aleshores jo era un jove directiu d’una multinacional de telecomunicacions, i em va impressionar l’ordre i la capacitat de treball d’en Jaume.

Jaume Clavell i Ymbern, nascut a Mataró i santcugatenc des de 1999, era enginyer industrial i empresari, i abans havia treballat i presidit empreses importants, com les filials espanyoles de Sony i Apple Computer, i havia estat director general al Ministeri d’Indústria als anys 80.

Un cop jubilat, la seva preocupació social el va fer postular com a primer síndic de greuges de Sant Cugat, amb l’alcalde Recoder, càrrec que va exercir durant 10 anys, amb professionalitat, responsabilitat i dedicació, aconseguint donar estabilitat i prestigi a la institució.

En Jaume va accedir al càrrec el maig del 2007 després d’un ple que va aprovar la seva elecció, sense el consens de les tres cinquenes parts requerit en primera votació, i quan va renovar el càrrec l’any 2012, el seu desenvolupament va ser premiat amb el vistiplau de totes les forces polítiques.

En els seus darrers anys l’ha perseguit la malaltia, i malgrat que les dificultats de mobilitat va mantenir amb força el timó de l’oficina. Com a nou síndic, sols puc expressar el meu reconeixement al seu mestratge, que ha facilitat la continuació de la seva activitat.

 
Comentaris

Destaquem