Entre filar prim i exagerar

'Som dels que pensem que les coses han d'estar ben fetes i que un Ajuntament ha de filar prim en tot, però també pensem que no ha de caure en l'exageració'

No són poques les vegades que als regidors de l'Ajuntament, ja sigui dels que formen part del govern municipal o dels que estem a l'oposició, ens aborden persones de la ciutat per explicar-nos algun problema que tenen. Naturalment, en el cas dels regidors que conformem el grup municipal del Partit Popular, els atenem amb la màxima de les atencions, per veure si els podem ajudar i solucionar el problema.

A vegades són coses senzilles, però altres vegades són temes amb dificultat, i que passen per les mans del nostre Ajuntament. A tal d'exemple: llicències d'activitat o d'obres, problemes de transport públic i mobilitat, falta de manteniment o neteja als carrers, problemes de convivència entre veïns, ocupacions il·legals, etc.

Per sort i per desgràcia (ja m'entendreu) per part de l'Ajuntament s'han de gestionar aquests problemes. Dic per sort perquè és l'Ajuntament qui ha gestionat totes aquestes coses, i vigilar que es facin conforme a la legalitat. I dic per desgràcia perquè a vegades aquest Ajuntament peca de ser "més papista que el Papa".

Sovint les queixes que rebem són perquè no es dona una llicència a temps, perquè es demanen massa requisits fins i tot fora del que diu la normativa, perquè no es respon en un temps raonable a una queixa, etc. Som dels que pensem que les coses han d'estar ben fetes i que un Ajuntament ha de filar prim en tot, però també pensem que no ha de caure en l'exageració i que moltes vegades les coses són solucionables aplicant el sentit comú i una mica de criteri de practicitat.

Els Ajuntaments estan per solucionar problemes, no per crear-los.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem