És important tenir clar cap on volem anar

'De veritat creuen que el desgavell que tenim en habitatge es pot arreglar amb invents més o menys improvisats, sense planificar en el temps ni sense saber com es finançarà ni qui ho farà?'

Totes sabem de la impossibilitat dels que governen de governar a gust de tothom, i de les dificultats de prendre determinades decisions. Sembla que els polítics mai l'encerten i de vegades fins i tot pensem que tots són iguals. Malgrat aquestes obvietats, el que sí que esperem dels i les que ens governen les que encara creiem en la política, és que siguin sincers, que no facin de trileros, expliquin les coses tal com són i tinguin clars els seus objectius. I no estic segura que aquestes circumstàncies es donin en el nostre govern local.

Desconeixem quina és la seva prioritat pel que queda de mandat, però sí que sabem que l'habitatge és un problema cabdal per una bona part de la nostra població i, això no obstant, de sobte ens assabentem que desapareixen del mapa uns pisos socials que havien d'anar al carrer de l'Andana per ser substituïts per un centre d'art contemporani, que ningú sap ni com ni quan es farà, si és que es fa.

Segurament aquests habitatges no solucionarien el greu problema que tenim des de fa temps, però ajudarien a pal·liar-lo. I no sabem si per suplir-ho, però també com per art de màgia, ens diuen que podem tenir "un petit barri" a l'antic camp de golf de Can Sant Joan, anunci que ha sorprès a gairebé tothom i que ha posat el crit al cel de la plataforma Reconvertim el Camp de Golf, que ja fa temps que demanen convertir-lo en un parc interurbà entre Rubí i Sant Cugat.

De veritat creuen que el desgavell que tenim en habitatge es pot arreglar amb invents més o menys improvisats, sense planificar en el temps ni sense saber com es finançarà ni qui ho farà? Potser no ho hem entès bé o potser cal explicar-ho millor, però en un tema tan important, com amb molts d'altres, caldria saber cap on volem anar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem