És temps de Festa i de viure Sant Cugat!

Ha arribat el temps de la Festa Major

A Sant Cugat ha arribat el temps de la Festa Major. Per això hem preparat prop de 200 activitats de tota mena perquè tothom pugui gaudir-la: volem que la festa grossa de Sant Cugat sigui transversal, identitària, participada i sostenible.

Crec que els santcugatencs i santcugatenques ens hem de sentir orgullosos del nostre model de Festa Major. Està pensada entre tots i totes, amb un especial protagonisme per a les entitats del municipi i la cultura popular i tradicional.

Aquesta és la meva primera Festa Major com a alcaldessa i precisament voldria destacar aquesta voluntat de treballar en xarxa per organitzar-la. Tots junts, de forma participada, fem Festa Major i també fem ciutat.

Enguany l'esport tindrà un protagonisme especial, ja que aquest any Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport. A través de la pràctica esportiva volem reforçar la cohesió social i promoure valors tan positius com la salut, l'educació, el respecte o la integració. En aquest sentit els pregoners d'enguany, els StQlímpics, són un gran exemple d'inclusió social i de superació esportiva.

Us desitjo a tots i a totes una molt bona Festa Major.

Carmela Fortuny

Alcaldessa

@karmelafortuny

 
Comentaris

Destaquem