Escoltar per millorar la ciutat és la nostra prioritat

'Estem acabant els quatre anys de mandat i la gent no està satisfeta amb l’estat de la ciutat'

Aquesta setmana hem inaugurat la remodelació de sala de plens de l’Ajuntament i, fins i tot, hem descobert una placa commemorativa. Inaudit! Una remodelació que ha costat a la ciutadania prop de 300.000 €, a manca de saber el cost total.

Més info: L'ajuntament de Sant Cugat ha estrenat la nova Sala de Plens

Les prioritats del govern Tripartit de Sant Cugat haurien de ser-ne altres.

Només cal escoltar què diuen els empresaris, els comerciants, els clubs esportius, les entitats veïnals, les entitats culturals, els veïns dels diferents consells de barri. Estem acabant els quatre anys de mandat i la gent no està satisfeta amb l’estat de la ciutat.

L'estat dels carrers i places, la neteja, la mobilitat, la seguretat, l'economia, l'habitatge, els equipaments esportius, l'estat de les entitats i el benestar de la ciutadania o la gestió interna de l’Ajuntament no és la que voldríem. El tripartit ha gaudit d’una majoria que no ha sabut gestionar. Tres anys aprovant tard el pressupost municipal i aquest 2023 no han estat capaços ni de fer una proposta. Prorroguen el pressupost i es queden tan amples. Una decisió que repercuteix i ens repercutirà negativament a tots. El Tripartir assegura repetidament que han aportat “rigorositat, solvència, serenor, experiència, expertesa… a l'Ajuntament”. No fan cap autocritica.

Nosaltres sí que ens hem equivocat: Podríem haver fet una oposició més dura i implacable com feien vostès quan no governaven. Però els hem fiscalitzat amb rigor (Anella verda, Ragull Centre, etc.), i també hem fet més de 600 propostes en tots els àmbits durant i fora de la pandèmia.

Continuarem treballant per contribuir a fer una ciutat millor,aquí sempre ens hi trobaran, estiguem a l'oposició o al govern. Escoltant i parlant amb tothom.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem