Espectacles per a tots els públics

Aquesta setmana serà, com ho són habitualment, especialment intensa al Teatre-Auditori Sant Cugat.

El dimecres s’hi sentirà la tradicional Cantata Infantil de Sant Cugat; el dijous, un concert al vestíbul; el divendres farem un espectacle molt especial i d’aforament limitat amb LAminimAL Teatre, i el dissabte i el diumenge s’hi estrena La Creació de Haydn.

Enguany se celebra la XII Cantata Infantil de Sant Cugat, sota el títol d'El petit príncep. La cantata s'organitza per a tot l'alumnat de segon de primària de les escoles públiques de Sant Cugat. Aquesta activitat es treballa durant tot el curs amb els alumnes, una vegada el grup de mestres de música tria la cantata. En aquest programa s’ha de subratllar la feina del grup de treball de mestres de música de les escoles públiques de Sant Cugat. Es faran dues funcions i en aquestes hi haurà les escoles: Catalunya, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera i Turó de Can Mates (a les 10 h) i Ciutat d'Alba, Collserola, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Pi d'en Xandri i Pins del Vallès (a les 11.15 h). Tot un esdeveniment de ciutat i educatiu.

El dissabte i diumenge, solistes professionals, cantants amateurs, orquestres i cors de Sant Cugat s’uneixen per fer un concert participatiu i interpretar La Creació de Joseph Haydn. Veus del Cor uneix el món de professionals i amateurs d’apassionats per la música i l’art amb la voluntat de fer un concert coral participatiu. L’objectiu és fer participar diferents escoles i entitats de la ciutat, i obrir-ho també a la participació popular amb la intenció de mobilitzar el màxim de persones de tots els àmbits. El títol escollit és La Creació de Haydn, una obra que va compondre inspirat per El Messies de Haendel. La Creació és un oratori, una obra religiosa que destaca pel gran contingut narratiu i per l’espectacular format instrumental. L’estrena serà el dissabte a les 21 h, i el repetirem el diumenge a les 19 h, i hi participen Òpera de Cambra de Sant Cugat, Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat, Orquestra del Conservatori Municipal de Música, Cor de l'Òpera de Cambra, Cor Aulos i Cor Dyapason.


Mentrestant, el dijous i el divendres tindrem activitat Off Teatre-Auditori amb un concert magnífic de la Janine Johnson a la Sala Vestíbul, una veritable joia artística (amb entrada lliure). Després de l’èxit del seu espectacle A Night of Bond with Janine Johnson, compost per cançons de les pel·lícules del cèlebre agent 007, aquesta captivadora cantant i actriu ens porta una nova proposta sumptuosa i plena d’ànima com a aperitiu del seu imminent segon disc Passion (que es publicarà al juny). Aquest concert està programat dins del marc d’activitats del Dia Internacional de la Dona.

El divendres farem una visita molt especial a les instal·lacions del Teatre-Auditori amb l’espectacle La supervivència de les lluernes, un viatge a l’inici de la Transició i la revisió a través dels ulls de la generació dels fills i néts d’aquesta. Deu recorreguts diferents pel passat, cada un d’ells per a un selecte grup d’espectadors, que seguiran els personatges fins a establir enllaços amb la seva actualitat, i això a diferents espais com la platea, el taller, els camerinos i el vestíbul i el Cafè Auditori. Les places són limitades per a aquest espectacle. Els actors són Eloi Benet, Anna Berenguer, Cris Codina, Esperança Crespí, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Hernández, Joan Martínez, Xesco Pintó i Carla Rovira (LAminimAL Teatre).

Realment són experiències diverses, diferents, complementàries per viure espectacles i emocions molt suggeridors. A més, el dijous tenim el Cinema d’Autor en VO a Cinesa i el diumenge a la Casa de Cultura l’espectacle Núvols per a nadons (amb les entrades exhaurides). Més que mai podem dir que oferim espectacles per a tots els públics.

 
Comentaris

Destaquem