Esperit de servei

Els valors i l'esperit de servei no són propis de cap entitat, religió o partit

El Rotary Club de Sant Cugat és una entitat de servei que connecta persones de tot el món per passar a l'acció. El seu lema és "Servir els altres abans que a un mateix" i fomenta la pau a través del coneixement i l'amistat entre les persones de tot el món.

Aquest estiu 4 joves santcugatencs amb el programa d'intercanvis de joventut de Rotary, han pogut viure l'experiència dels valors i l'esperit de servei de Rotary a Txèquia, Croàcia i als EUA.

 

Prioritzar la voluntat de servei en tot el que fem cada dia, tant en el treball com a casa, permet ajudar als altres, avançar socialment, facilitar l'entesa i promoure la pau.

Per donar un bon servei, cal ser empàtics, respectuosos, prioritzar l'ésser humà i no discriminar per color, gènere, religió, nivell social, cultural i actuar de manera professional, solidària i sincera.

Aquest son els valors dels rotaris i també de molta gent com ara mestres, professionals sanitaris, religiosos, periodistes, policies, avis, pares, entitats, ONG's i més. Els valors i l'esperit de servei no són propis de cap entitat, religió o partit.

Aquest any, els rotaris de Sant Cugat, iniciarem una activitat per a lluitar contra el canvi climàtic i ens agradaria convidar a molta gent a fer-ho conjuntament, mirarem d'aconseguir més vacunes contra la Pòlio, organitzarem un concert benèfic a favor d'una entitat local i ens connectarem més amb les persones i les entitats de la nostra ciutat i comarca per tal de col·laborar en aquelles accions que comportin canvis positius a la nostra comunitat i el món.

A Rotary cerquem persones líders amb esperit de servei per connectar-nos i fer accions que millorin la convivència.

 
Comentaris

Destaquem