Esperit jovenívol

Quina coincidència que, en pocs dies, hi hagi hagut canvis de responsables a l’Ajuntament i a la Parròquia

En menys de dos mesos han succeït, a la nostra ciutat, uns aconteixements que permeten veure el futur diferent! A principis de juny, la Mercè Conesa deixa l’alcaldia de Sant Cugat, per convertir-se en la nova presidenta del Port de Barcelona. Havent fet una gran feina, desprès de 7 anys i mig, queda en mans de Carmela Fortuny, fins a les properes elecccions municipals,on el lideratge femení en política ha quedat de manifest. Fortuny ha advocat per un mandat continuista, conscient de la brevetat del mateix, però el seu compromis amb Sant Cugat, vol ser de llarga durada, amb molta il.lusió i diu que ha vingut a fer feina.

 

A principis de juliol s’anomena pel Bisbat nou Rector a Mn. Emili Marlés, concedint la jubilació a Mn. Blai Blanquer ( 82 anys), desprès de 21 anys de Rector de la Parròquia.La gran tasca de Mn. Blai es reconeix en una celebració d’acció de gràcies,el dia de Sant Joan. Mn. Emili, que remarca la gran i bona feina feta per Mn. Blai, en molts aspectes de la vida parroquial, aposta per una línea continuista, i entoma amb alegría el comandament d’una Parròquia molt activa.

 

Quina coincidència que, en pocs dies, hi hagi hagut canvis de responsables a l’Ajuntament i a la Parròquia.Com fan els “Castellers”- tradició ben nostra- fent pinya per donar un bon servei, il.lusionat, a la ciutadanía i a la feligresía. Fent servir el coneixement, l’estudi, la tradició, “tocant de peus a terra”, i donant resposta, també, a les persones més necessitades. Posar “l’esperit jovenívol “al servei de tothom, és el repte d’aquests dos nous responsables, amb els seus equips respectius.

 
Comentaris

Destaquem