Esprint final

Amb aquesta serà la tercera ocasió consecutiva que els de la camisa verd Collserola es desplacen a aquesta població de l’Alt Penedès

Amb l’actuació d’aquest dissabte, 13 de juliol a la Granada del Penedès i la del següent dissabte 20 de juliol a Sant Cugat, els gausacs encaren l'esprint final de la primera part de la temporada.

Després d’una setmana en què no hi ha hagut assaigs per poder agafar forces després de la Festa Major, els Castellers de Sant Cugat tenen fixat el seu pròxim objectiu a l’actuació de la Festa Major de la Granada del Penedès, on compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

 

Amb aquesta serà la tercera ocasió consecutiva que els de la camisa verd Collserola es desplacen a aquesta població de l’Alt Penedès. Les altres dues ocasions, els santcugatencs van fer-hi la clàssica de vuit: 3 de 8, 4 de 8 i 2 de 7. El 2017 acompanyat de dos pilars de 5 simultanis i el 2018 per un únic pilar de 5.

És una actuació agraïda, en una zona on la gent entén i viu els castells d’una forma especial i amb dues colles de l’anomenada zona tradicional de nivell semblant al de la colla santcugatenca. Serà un bon estímul per prémer una mica l’accelerador als assaigs i poder oferir una altra actuació d’un nivell semblant a la d’anys anteriors.

No oblidem que la setmana següent hi ha l’última gran cita abans que els gausacs no facin l’aturada de l’agost: la diada de Sant Cugat, a la plaça d’Octavià, on els Castellers de Sant Cugat hi volen deixar el pavelló ben alt. Per aquest motiu cal que s’acostin moltes camises a la Sala Canigó durant aquestes dues setmanes. Els castells es cuinen a l’assaig per oferir-los a plaça.

Gausacs, amunt!

Raül, et volem a casa i absolt!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?