L'essència de Nadal

'Les associacions necessiten la nostra col·laboració per poder seguir existint i treballant, ja que tot i haver estat un any de grans dificultats'

S'acosta desembre i el nostre entorn s'encarrega de recordar-nos que Nadal pràcticament ja ha arribat: anuncis, botigues engalanades i l'anhel compartit que aquest any, com a mínim, puguem gaudir d'unes Festes en família.

Sense dubte aquest serà un Nadal diferent, i depèn de tots que sigui especial i oferim el millor de nosaltres, i una bona manera de fer-ho és donant suport a comerç i a les associacions locals. Si Nadal és època d'amor, pau i ajuda, podríem afegir a les nostres cartes regals solidaris, un petit gest que té un gran significat, i fa partícips a aquells a qui estimem d'un moviment d'ajuda i canvi, retornant així a les Festes la seva essència i significat.

Les associacions necessiten la nostra col·laboració per poder seguir existint i treballant, ja que tot i haver estat un any de grans dificultats, els casos han seguit i segueixen arribant, i els animals necessiten la nostra ajuda; siguem membres d'aquest projecte, tots esdevenim una peça clau per seguir amb aquesta tasca. I com fer-ho? Podem afegir a la Carta als Reis subscripcions a teaming, inscripcions com a soci o butlletes de participació en el sorteig de la panera solidària i vegana de la PAS, i regalar al nostre entorn l'oportunitat de col·laborar i ser part fonamental en l'ajuda als animals que ho necessiten.

Fem que aquest Nadal no tan sols s'il·luminin els carrers, sinó també les il·lusions dels qui estimem i els que ens envolten, regalant-los l'oportunitat de donar llum a les ànimes dels animals que necessiten ajuda, convertint-los en els seus àngels de la guarda.

 
 
Comentaris

Destaquem