Estem a punt

Festa Major! Ja la tenim aquí!

Els Castellers de Sant Cugat sempre preparen amb moltíssima il·lusió aquesta gran cita del calendari: camises planxades, pantalons blancs nuclear i faixes ben tibades. Els assaigs preparatoris ja s’hauran acabat en el moment de la publicació d’aquest article, així que els gausacs ja estan a punt!

A part de tots els seguicis festius que omplen la nostra Festa Major, les actuacions castelleres començaran amb les vigílies el dissabte 1 de juliol, a les 19 h, a la plaça de la Vila, acompanyats de dues colles que també vesteixen de verd: els Castellers de Caldes de Montbui i els Castellers de Cerdanyola. Una cita que els de la camisa verd Collserola segurament aprofitaran per treure els castells bàsics de vuit i un castell de 7 dels que més els interessi... O potser no... i treuen tres castells de 7 ben interessants... Això ho haureu de descobrir “in situ”. El que sí podem assegurar és que serà una molt bona estona de castells.

Diumenge 2 de juliol, a les 18 h, els castells es traslladen a la plaça d’Octavià, on els amfitrions actuaran amb els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Sants. Per a aquesta actuació els Castellers de Sant Cugat preparen el millor del seu repertori, que consistirà en tres castells de vuit.

Quins seran aquests castells? Doncs es mantindrà la incògnita fins a l’últim moment, però de ben segur que els gausacs voldran oferir la millor versió possible tot descarregant tot el que portin a plaça.

Aquesta és la millor imatge que poden mostrar a la ciutat, independentment del nivell i la dificultat dels castells descarregats. A més, hi ha una molt alta probabilitat que es vegi un castell de nou pisos, tan car de veure a les places, per part dels Castellers de Sants. No us ho podeu perdre, els Castellers de Sant Cugat necessiten el vostre escalf.

Som-hi! Que ens estem fent la Festa Major a sobre!

Gausacs, amunt!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem