Falta de prioritats

En definitiva bones paraules cap a futurs projectes però governar igual que a la Generalitat, zero

Quan falten poc més de set mesos per les eleccions municipals, és un bon moment per fer un balanç de la legislatura. La situació del Govern actual del PDeCAT es pot resumir com un exercit que va perdent baixes a mesura que avança la (guerra) en aquest cas la legislatura. El govern municipal va començar la legislatura buscant estabilitat i la va trobar primer amb ERC i després amb el PSC. Però després de la marxa de Mercè Conesa de l'alcaldia ens trobem avui dia amb els pressupostos del 2019 sense majoria.

Perquè en l'últim any de legislatura el govern no troba estabilitat? Perquè no ha complert allò que ha pactat amb diferents forces polítiques, per tant no ha estat lleial amb aquells que els hi ha ajudat a governar. M'agradaria entrar en quines són les prioritats del govern a part dels llaços grocs, pancartes polítiques en espais públics, actes pro procés cada mes, etc. A més dels power points, estudis i maquetes això si molt ben fets de projectes que desgraciadament mai veuran la llum, alguns d'aquests projectes deixen als veïns que encara es creuen aquestes coses bocabadats. Ara mateix la idea del Govern és la de paralitzar qualsevol projecte d'infraestructures no sigui cas que guanyi un altre partit les eleccions i no el puguin inaugurar.

En definitiva bones paraules cap a futurs projectes però governar igual que a la Generalitat, zero. Després venen les queixes dels veïns preguntant-se perquè no hi ha suficient policia local, perquè la reforma del barri del Monestir no comença o perquè va amb retràs el complex esportiu de Mira-sol. La resposta és molt senzilla i és que són temes que no són prioritaris pel Govern.

 
Comentaris

Destaquem