La feina ben feta no té fronteres

"La majoria d'aquests polítics, com aquells antics companys de classe, hauran de tornar a recuperació aquest pròxim setembre"

L'estiu és sinònim de moltes coses, sovint ens aferrem a pensar en imatges positives atribuint-les a les vacances, al mar, a l'aigua fresca, a aire pur de la muntanya, a platges paradisíaques... Però quan pensem en termes polítics la cosa canvia, i massa sovint pensem amb altres particularitats, com que en aquesta època calorosa els polítics abaixen el ritme de treball o com la implicació en els seus deures i funcions ja no és la mateixa.

És ben normal, penseu que pels polítics del municipi ha estat un any molt dur: han inaugurat un munt de carrers asfaltats, masies d'un alt valor patrimonial, s'han compromès a un incalculable objectiu com crear 3700 habitatges de protecció oficial, en construir noves escoles, crear Vies Verdes i a protegir els boscos dels incendis amb quatre burros pasturant. És molt dur treballar per a la ciutadania i que tothom estigui content. Es mereixen aquestes vacances com qualsevol ciutadà de peu.

Però de debò penseu que han acabat la feina o que l'han deixat pràcticament encarrilada com realment voldríem els conciutadans? No posaria la mà al foc, però segur que se'n van de vacances amb la feina a mig fer. La majoria d'aquests polítics, com aquells antics companys de classe, hauran de tornar a recuperació aquest pròxim setembre. Hauran de treballar de valent per guanyar-se de nou la confiança dels santcugatencs. Els animo a recuperar forces i il·lusions.

Veurem si aproven.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem