Fem-nos valdre

'La proposta que fem a ERC, PSC i CUP és tan senzilla com no anar per lliure. Supervisar, controlar i ajudar a construir ciutat, fer-nos valdre i que els acords siguin amb totes o amb ningú'

No he parat de repetir que aquestes eleccions anaven de com ens imaginem el futur de la nostra ciutat. Per En Comú Podem, i estic convençut que per tota l'esquerra local, una gran ciutat com la nostra ha de fer front als reptes de la dècada vinent garantint la cohesió social, lluitant contra la desigualtat i fent front al repte climàtic d'una forma valenta.

Junts ha guanyat les eleccions municipals, serà la primera força i no hi ha cap majoria alternativa, per tant, li pertoca l'alcaldia i governar la ciutat. Però ho haurà de fer amb 9 escons, i l'esquerra en té 11. Així doncs, és important que fem valdre aquests 11 representants i que el nou govern municipal hi compti a l'hora de pensar la ciutat que vindrà.

Això només serà possible si els 11 regidors i regidores progressistes ens posem d'acord i elaborem una unitat d'acció. Ens fa falta que el nou govern no es vegi temptat per acordar coses amb la dreta, que siguem constructives i ens fem necessàries per no tancar la porta tan ràpidament als únics quatre anys de govern d'esquerres que ha viscut Sant Cugat.

La proposta que fem a ERC, PSC i CUP és tan senzilla com no anar per lliure. Supervisar, controlar i ajudar a construir ciutat, fer-nos valdre i que els acords siguin amb totes o amb ningú. Això és necessari per fer que la ciutat no retrocedeixi, però també per començar a construir l'alternativa per d'aquí a quatre anys. Sant Cugat no es mereix un govern sense més model que l'esmena a l'anterior, estiguem a l'altura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem