FEM.sport-SantCu

El darrer 1 d’octubre va engegar al CAR de Sant Cugat un gran projecte social d’àmbit estatal que vol promoure l’exercici físic i la pràctica esportiva entre el col·lectiu femení amb independència de l’edat i condició física individuals. Una fantàstica iniciativa de la Fundació UESC que ha comptat amb la col·laboració activa del Club Voleibol Sant Cugat i el Sant Cugat Esport FC.

És, en síntesi, un projecte que vol transmetre globalment els beneficis que aporta la pràctica de l’esport, des de la infància fins a la 3a edat, passant per la adolescència i la maduresa. Un projecte que pretén fomentar els hàbits esportius entre les dones i equiparar la pràctica esportiva femenina a la masculina. Per tal d’assolir-ho s’han establert un tot seguit d’actuacions encaminades a incrementar el nombre de practicants. Entre d’altres, la definició de programes que impulsin la pràctica esportiva conscienciant a la població de la igualtat de gènere, amb l’esport com a base i utilitzant-lo com a vincle d’integració social. Es tracta d’un projecte molt ambiciós que il.lusiona per sí mateix i que ha il·lusionat fervorosament al Sant Cugat Esport FC.

El club que presideixo se sent molt orgullós d’haver participat en el llançament del FEM.sport i es compromet a seguir treballant per l’esport femení com fins ara, doncs al SantCu creiem aferrissadament en l’esport femení i en el FEM.esport de la Fundació UESC. Com bé sabreu, ja fa bastants anys que el Sant Cugat va prendre la brillant determinació de creure en el futbol femení i a hores d’ara ens sentim orgullosos d’haver-lo consolidat, oferint a més de vuitanta noies esportistes la possibilitat de practicar-lo en un dels nostres quatre equips de futbol femení. Un futbol femení que amb l’ajuda del patrocini de PAI Construccions està esdevenint un referent a tot Catalunya.

El treball i el focus del club els darrers anysenvers el futbol femení i la participació activa en aquest nou projecte, referma el nostre compromís en la promoció de l’esport femení i d’això me’n sento particularment orgullós.

Per últim, cal felicitar de nou i públicament als creadors del projecte: en Jordi Torrens, president de Fundació UESC, en David Lizano, de la UESC, i a Mamen Matesanz, directora del FEM.sport, màxima valedora del projecte més ambiciós que mai he conegut per a la promoció de l’esport femení a l’estat espanyol.

 
Comentaris

Destaquem