Fer anys vol dir tenir moltes dades

Complir 25 anys és un privilegi. I som dels equipament, el Teatre-Auditori Sant Cugat, que marquen camí ja que amb aquestes característiques vam ser pioners, tant en l’edifici, la programació i la seva gestió.

Durant aquest 25 anys hem fet que el cor del Teatre-Auditori hagi bombejat emocions i hem aconseguit tenir espectadors i espectadores molts ben formats i entesos, exigents en definitiva.

Omplir-lo de contingut, de bones experiències és el nostre repte, i l’objectiu que aquell que viu a Sant Cugat, el xafi i gaudeixi almenys un cop per temporada ha de ser sempre present.

El nostre ADN té barreja, fusió d’estils i sensacions variades que proporciona una programació formada per la qualitat dels millors espectacles, de primer nivell, que abarquen tot l’espectre de les arts escèniques per produir experiències úniques i molt recordades.

Però en quest ampli ventall, les entitats, els agents culturals, la famílies i les funcions escolars també hi tenen un paper predominant, i construeixen un substrat al que construïm un projecte artístic i cultural que traspassa les persones i crea una comunitat social que es addicta a la cultura i els seu aliment.

Les dades objectives ens fan ser molt optimistes i les xifres i l’ocupació fan pensar en el bon estat de salut del nostre equipament municipal escènic. Es evident que hem de fer més representacions o funcions (creixement de públics) i menys espectacles. Això ens proporcionaria ser encara més estrictes i analitzar amb una lupa de més augment els nostres espectacles, però sense arribar a la cirurgia, sense operar, podem diagnostica que tenim una espectador/a, abonat/da i usuari esporàdic que té com a referència, equipament de capçalera, el Teatre-Auditori Sant Cugat. Per molt anys així.

 
Comentaris

Destaquem