Fes teu el futur de Sant Cugat

'Aquesta iniciativa entronca profundament amb l'ADN d'ERC, forma part d'una manera intrínseca de la nostra forma de ser i d'entendre la política'

El passat 23 d'octubre, amb motiu de la Festa de Tardor, des d'ERC Sant Cugat hem iniciat el procés participatiu per elaborar el programa amb el qual ens presentarem a les pròximes eleccions municipals de maig del proper any 2023 i en el que l'alcaldessa Mireia Ingla tornarà a revalidar l'alcaldia.

Aquesta iniciativa entronca profundament amb l'ADN d'ERC, forma part d'una manera intrínseca de la nostra forma de ser i d'entendre la política. Nosaltres governem per a la gent, per resoldre els seus problemes, i, com no podia ser d'una altra manera, és obvi que quant volem fer un programa d'actuació ens basem en el que pensa i desitja la ciutadania, en com entén la ciutat, el seu entorn i la seva quotidianitat.

Hem iniciat aquesta fase del procés participatiu demanant que la ciutadania ens faci arribar les seves propostes a través de post-it que podien enganxar en uns plafons habilitats o a través de butlletes en una urna. També, a la vegada, hem implementat una web on els ciutadans i les ciutadanes de Sant Cugat podran fer-nos arribar les seves aportacions.

Aquesta només és la primera part. Properament, tenim planificat organitzar debats oberts amb el conjunt de la ciutadania i debats sectorials amb els col·lectius i les entitats interessades. Debats sobre cultura, educació, esports, seguretat, medi ambient, etc.

Així, sota el lema de Treballem pel present, garantim el futur, els republicans plantegen aquest procés com una oportunitat d'incorporar i debatre propostes de diferents sectors i col·lectius de la ciutat, idees sobre la ciutat d'avui però també sobre la ciutat del 2030 i més enllà.

Seguim!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem