La Festa de Blanc

'A la Festa de Blanc, et retrobes amb amics i coneguts de diferents àmbits de Sant Cugat. La música és el fil conductor de la nit, que comença amb melodies suaus'

Si hi ha una festa a Sant Cugat que evidenciï que l'estiu ha començat, aquesta és la Festa de Blanc de Masia Can Ametller. Des de fa 12 anys, a primers de juliol, els jardins de la Masia s'omplen de gent vestida de blanc rigorós (sempre hi ha algun despistat, és clar), disposada a gaudir d'una meravellosa nit d'estiu.

A la Festa de Blanc, et retrobes amb amics i coneguts de diferents àmbits de Sant Cugat. La música és el fil conductor de la nit, que comença amb melodies suaus, de fons, quan els comensals van arribant i es van servint els primers plats del pica-pica; més tard, un grup en directe fa les delícies de tothom (aquest any han estat el Leslie i la seva filla, que han fet un magnífic concert). La nit acaba amb el ball. Un bon ballarí i coreògraf -el Fran Abellan, com cada any- fa pujar a l'escenari tanta gent com hi càpiga i comença la tercera part de la festa. Tothom a ballar. I fins que el cos aguanti...

La Festa de Blanc ha anat creixent al llarg dels anys. Al principi hi havia unes dues-centes persones. Divendres passat n'hi havia més de mil! (i sembla que molta gent va quedar fora, per qüestions d'aforament). Si hi ha una clau d'èxit, està clar que els de Masia Can Ametller tenen aquesta clau.

El restaurant de Can Ametller va obrir fa més 50 anys. En un entorn únic i preciós (amb vistes a la serra de Collserola i amb una masia del s. XVII i una ermita del s. XII), ha anat canviant, evolucionant i creixent, sabent el que agrada al seu cada vegada més extens públic. I està clar que els funciona. I molt bé!!

Enhorabona, Cristina i Robert!!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem