La Festa Major i la Caseta

'El que em sembla perfecte és el fet d'haver-nos estalviat els 23.000€ que costava al ciutadà de Sant Cugat la festeta'

Mai estarem contents. Enguany, que la Missa de Sant Pere ha tornat al programa de la Festa Major, ens hem emportat el "disgust" de quedar-nos sense la Caseta del Centro Popular Andaluz, que ha fet dir a un preuat polític local, d'un partit "en liquidació", una frase tan enrevessada com aquesta: "Una Festa Major sense la carpa del CPA perd una part important de la seva essència de ciutat". M'imagino que el que deu voler dir és que una Festa Major sense la Caseta del CPA es una merdeta de Festa Major.

Personalment, no he posat mai els peus ni al CPA ni a la seva Caseta; per tant, no puc opinar del que ens hem perdut aquest any; el que em sembla perfecte és el fet d'haver-nos estalviat els 23.000€ que costava al ciutadà de Sant Cugat la festeta. Una festeta que devia generar una bona caixa que suposo anava directament a les seves arques.

Per cert, sembla que aquesta entitat té dificultats econòmiques que fan que s'hagi de vendre el local, valorat en 1,5 M€, per eixugar el deute i que està en negociacions perquè l'Ajuntament li compri; vaja, vull dir, que vostès i jo li comprem.

Però el meu desconcert arriba quan llegeixo que aquesta entitat contracta una caseta en la darrera Feria d'Abril; no pot pagar la de la Festa Major, però sí que pot pagar-ne una a la Feria d'Abril. I encara el meu desconcert esdevé paroxisme quan l'Ajuntament, a través de Promoció Econòmica, hi organitza una trobada d'empreses per presentar un Pacte de ciutat per l'ocupació digne i de qualitat. I s'hi convida a tot de gent a tot luxe. Calia fer-ho a la Feria d'Abril? Quan va costar la broma? Fa una mica de farum tot plegat, no creieu

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem