Una Festa Major diferent a Valldoreix

Article d'opinió d'Herrada parlant sobre la Festa Major de Valldoreix, adaptada per la COVID-19

Aquest setembre iniciem el curs escolar i com sempre arriba també la nostra Festa Major. Aquest any tot és diferent, la pandèmia de la COVID-19 ens ha deixat petjada, ens ha fet canviar el concepte de les activitats culturals i també ens ha canviat la vida.

Més info: Compte enrere per a la Festa Major de Valldoreix

Hem après que som vulnerables, que no ho podem controlar tot i que hem de conviure amb aquest virus, vigilant amb responsabilitat com ens comportem, tant per nosaltres com pels nostres familiars, amics i companys de feina que puguin tenir un major risc de contagi. Tot plegat, crec que ens ha fet més solidaris.

Així, encetem aquesta Festa Major fent de pregoner al CAP de Valldoreix, perquè creiem que els nostres sanitaris es mereixen un gran reconeixement. Professionals que han dedicat la seva vida a la cura dels altres i que ara més que mai ho han demostrat.

Després de valorar bé que podíem fer van pensar apostar per promoure la cultura i l'esport. Els actes i espectacles seguiran el protocol de les mesures recomanades, asseguts amb aforament limitat i mantenint les distàncies. La prioritat és la seguretat dels nostres veïns/es, però també retrobar-nos i animar-nos els uns als altres. Durant el cap de setmana el Club Esportiu Valldoreix organitzarà el Torneig de pàdel, de Vòlei Platja 4x4 i la final del Torneig Rafa Nadal Tour.

Aquest any és una Festa Major diferent, una Festa austera però amb el cor ple d'il·lusió, sabent que junts podrem amb aquesta pandèmia, que junts superarem els mals moments i les pèrdues. Perquè Valldoreix s'ho val.

Una abraçada!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem