Festa Republicana

On no hi són benvingudes actituds masclistes, homòfobes, transfòbiques, feixistes ni racistes

Aquesta tarda neix un nou projecte que combina la festa amb la lluita política.  Aquest divendres, 21 d'abril,  a partir de les 6, us esperem a la Plaça Barcelona a la Festa Republicana que organitzem des d’ERC i JERC Sant Cugat. Una festa on commemorem la proclamació de la República Catalana, commemorem el record del que vam fer per encendre els ànims i la determinació per la República que estem fent.

La Festa Republicana comptarà amb activitats de comerç just (18h), amb els parlaments de l’Esther Capella, en Bernat Picornell i la Mireia Ingla (20:15h), amb un sopà republicà amb la música d’“Eli i Berru” (20:45h), amb la intervenció de Joan Tardà i (a partir de les 22:30) els concerts de Mandràgora i Buhos. Una festa que pretén ser la primera edició de moltes, on aviat passarem de commemorar la segona República a celebrar la nova.

Amb la Festa Republicana us hi trobareu un model d’oci compromès, reivindicatiu i alternatiu a l’oci comercial i alienant. On no hi són benvingudes actituds masclistes, homòfobes, transfòbiques, feixistes ni racistes. És una Festa que crida a no conformar-se davant d’una ciutat elitista i excloent feta a mida per Convergència, una ciutat que expulsa al jovent i les classes populars que es volen emancipar. És una Festa que durarà tan sols fins la una de la matinada fruit d’un govern que fomenta una ciutat dormitori en deteriorament de la participació ciutadana. De la política en farem festa!

Aquesta tarda omplirem la Plaça de  Barcelona de reivindicacions, lluita i solidaritat. Empenyem cap a la República Catalana! 

 
Comentaris

Destaquem