Festa de Tardor

'A través d'aquesta feina voluntària i en paral·lel a la festa, s'aconsegueix any rere any ser matriu de tot un teixit d'aliances'

Un any més hem pogut gaudir de la Festa de Tardor a Sant Cugat. Una festa de caràcter reivindicatiu que enguany les Entitats del nostre municipi en assemblea van decidir que es dedicaria a reclamar que la nostra vil·la fos una ciutat integradora que aculli a tothom i que no expulsi a ningú.

Podríem parlar molt de la temàtica de la festa, però amb aquest article voldria aprofundir en les entranyes de la festa, en l'esquelet que la sustenta i la fa possible, les Entitats. La Festa de Tardor és el resultat de la feina de tot un any, no és flor d'un dia. Les entitats es reuneixen en assemblea durant tot l'any per poder vestir i produir la festa. Es proposa, decideix i vota per consens, quina serà la temàtica, l'activitat conjunta, el manifest i els horaris de les activitats proposades. A més de l'assemblea, les comissions de treball també tenen un paper clau, per tirar endavant el projecte.

A través d'aquesta feina voluntària i en paral·lel a la festa, s'aconsegueix any rere any ser matriu de tot un teixit d'aliances que, sense sovint ser-ne massa conscient, es transforma en un valor estratègic i efectiu per poder dur a terme projectes que travessen les entitats en horitzontal.

Un teixit associatiu que ensenya un múscul en creixement l'últim diumenge d'octubre. Un múscul, necessari per ajudar i promoure els projectes que es duen a terme per a la ciutadania i que en cas necessari, esdevé la xarxa de seguretat i de reivindicació, que no deixa caure ningú. Visca la Festa de Tardor!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem