Festa de Tardor

'Condemnem aquesta falta de qualitat democràtica, tarannà inclusiu i falta de respecte a la diversitat i llibertat política de pensament'

Recentment, s'ha celebrat la Festa de Tardor, un esdeveniment on el diumenge estava o hauria d'estar tot el teixit associatiu o entitats de la ciutat amb l'objectiu que el veí de Sant Cugat pugui conèixer o interactuar amb aquestes. VOX Sant Cugat va ser vetat, exclòs i expulsat per a participar com a partit polític o entitat en la Festa de Tardor.

El divendres de Festa de Tardor, a les 23.41 hores, poques hores abans de l'inici, vam rebre una comunicació on se'ns informava de la impossibilitat de participar en la Festa de Tardor. El nostre grup municipal estava registrat havent pagat la seva corresponent inscripció des de fa més d'una setmana a la seu de l'Ateneu i ja tenia assignada la seva ubicació en la Plaça Octavià. L'excusa esgrimida per l'organització és no adherir-nos al manifest a favor de la immigració d'enguany, vetant-nos de manera antidemocràtica, faltant a la llibertat i drets de qualsevol entitat i partit amb representació a l'Ajuntament de Sant Cugat a participar de manera voluntària.

Condemnem aquesta falta de qualitat democràtica, tarannà inclusiu i falta de respecte a la diversitat i llibertat política de pensament. Des de VOX Sant Cugat manifestem que no estem en contra de la Immigració, sinó de la immigració il·legal i desordenada que és la causant de tantes injustícies precisament contra tots aquells immigrants que han procedit i tramitat legalment els permisos corresponents i contra tots els ciutadans del país de destinació.

No podem adherir-nos a aquest manifest perquè es basa en afirmacions que falten a la realitat, a més seria secundar, recolzar i justificar la immigració il·legal, finançant i promovent les màfies que s'enriqueixen traficant amb éssers humans causants de tantes morts innocents. No podem permetre una Festa de Tardor en mans d'un comitè excloent antidemocràtic i d'un biaix polític ideològic únic on l'objectiu principal no és cultural o informatiu, tot això amb el suport i ajuda de l'Ajuntament que els fa còmplices principals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem