Festes que cohesionen

A la nostra ciutat, tenim la sort de poder gaudir d'una Festa Major magnífica

Sovint la identitat d'un poble o d'una ciutat ve definida pel què fan les seves entitats i associacions. Puc dir amb orgull que Sant Cugat n'és un clar exemple. Les nostres entitats i associacions, la seva gent, aquells que d'una manera desinteressada dediquen hores del seu temps lliure per col·laborar i treballar per enriquir la nostra cultura, el nostre esport, les nostres festes, i en definitiva, potenciar la nostra identitat.

Quan arriba l'estiu, a la nostra ciutat, tenim la sort de poder gaudir d'una Festa Major magnífica, fruit de moltes hores de feina de moltes entitats i de moltíssima gent que l'organitza, també de treballadors municipals, que durant l'any treballen perquè els santcugatencs i santcugatenques gaudim d'uns dies de festa, sortint al carrer i participant de tots els actes que s'organitzen. Uns dies que reforcen el nostre sentit de pertinença i el nostre orgull de viure a Sant Cugat.

Però quan acaba la festa grossa, són els barris de la nostra ciutat els que agafen el relleu. Les associacions de veïns prenen el protagonisme i organitzen també les seves festes majors. Cadascuna amb les seves particularitats, cadascuna amb el seu tret diferencial per poder gaudir d'una festa més íntima, a mida dels veïns i veïnes i de les famílies que viuen als seus carrers i places.

Cada festa, cada acte i cada moment està pensat i organitzat perquè tothom pugui gaudir de la seva ciutat i del seu barri. Perquè més enllà de viure en una ciutat, el més important és viure amb intensitat tot el que ens ofereix.
 

Vull donar les gràcies a tothom qui fa possible que a través de les festes gaudim de la nostra ciutat, perquè és també a través de les festes que cohesionem Sant Cugat i reforcem la nostra identitat.

 
Comentaris

Destaquem