S'ha de tenir fetge, senyora alcaldessa!

'El que no m'hagués pensat mai és que ERC diria que no a declarar a Llarena persona non grata'

Mai he combregat amb la classe política, ni he entès el perquè de moltes de les coses que fan. Per això Junts per Sant Cugat em va deixar una mica fora de joc quan va presentar aquesta moció de declarar persona non grata al jutge Llarena, dins d'una proposta de condemna de la repressió contra el moviment independentista i de reivindicació de l'1-O, justament ara, sense massa solta ni volta. Fa temps que reivindiquem els més de 3.000 represaliats per l'estat espanyol i fa una mica més d'un mes que vàrem celebrar el darrer 1-O sense massa entusiasme per part dels partits, fins i tot Junts.

Vaig pensar que no era més que un moviment tàctic per forçar a l'alcaldessa Ingla a prendre una posició, que fos quina fos, segur que li produiria un fort desgast. El que no m'hagués pensat mai és que ERC Sant Cugat diria que no a declarar a Llarena persona non grata i trencar amb el que sempre s'omple la boca que Sant Cugat té l'Ajuntament més independentista de la història.

Però s'ha de tenir fetge, uns dies després, encara en plena polèmica per la decisió, presentar-se en el magnífic concert en homenatge al mestre Pau Casals amb motiu de la commemoració dels 50 anys del seu concert a l'ONU, que es va celebrar en l'Auditori el passat 20 de novembre, i pujar dalt de l'escenari, sota l'atenta mirada del mestre, d'un mestre que amb tot l'orgull del món, després de passejar amb honor el nom de Catalunya per tot arreu, als seus 95 anys encara té la força de dir: "I am a catalan".

I vosaltres polítics independentistes, vosaltres què sou?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem