Fi de cicle

"No em puc acomiadar sense agrair de forma explícita la figura del president a qui jo considero com un segon pare", apunta Galofré

Costa d'acomiadar-se. Sobretot quan portes molts anys vinculat a alguna cosa o a alguna persona. Al setembre se'l sol identificar com un mes de comiats i, en el meu cas s'ha complert de forma absoluta. I és que he decidit posar fi a la meva etapa com a directiu de la Junta Directiva de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, després de 12 anys d'entrega a l'entitat. Estic molt orgullós d'haver format part d'aquest grup de persones que treballen desinteressadament pel bé de la comunitat. Al llarg d'aquests anys hem pogut endegar diferents projectes, esdeveniments socials i solidaris amb el clar objectiu d'ajudar a persones o entitats de Sant Cugat.

Pel que fa al vessant esportiu, nosaltres no fitxem jugadors... Nosaltres formem jugadors!!! Tenim la sort de comptar amb una excel·lent direcció tècnica esportiva que dedica tots els seus esforços en transmetre valors i conceptes tècnics als nostres jugadors. El fet que cada any ens "pispin" un mínim de tres o quatre jugadors de cada categoria no deixa d'evidenciar la poca capacitat que tenen els tècnics d'altres clubs de formar a jugadors, i per contra la gran labor formativa que realitzar el nostre equip tècnic. Em sento orgullós del tracte personal que tenim amb els nostres jugadors, i no com sol passar en altres clubs on se'ls considera simples mercenaris del futbol.

I no em puc acomiadar sense agrair de forma explícita la figura del president a qui jo considero com un segon pare. Ell em va oferir la possibilitat de formar part d'un nou projecte renovador i em va engrescar com mai abans ho havia estat. Crec que hem complert els objectius fixats fa una dècada i el reconeixement de tothom en aquest sentit és absolut. Em sento un privilegiat d'haver après de la persona que segurament sap més de futbol i de les entitats de tot Sant Cugat. Gràcies president Félez!

 
Comentaris

Destaquem