Final d'agost. Final de vacances

'Si tot ha anat bé, has tingut la sort de gaudir d'uns dies de descans. Així que no t'encallis en aquest tipus de pensaments'

No ens hem ni adonat i ja som a la fi del mes d'agost, per a molts de nosaltres, sinònim de fi de les vacances i tornada a la rutina laboral. Aviat quedaran enrere les llargues jornades de juny/juliol on s'havien de tancar tots els temes abans de les vacances i semblava com si s'acabés el món. I enrere queden també la fi del curs escolar, els sopars de comiat, l'elecció del destí d'estiueig, i l'emoció que se sent el primer dia de vacances.

I potser ara, mentre llegeixes aquestes línies, estàs pensant que és veritat, que ja falten pocs dies per a reincorporar-te a la feina. I tal vegada et deixes endur per un punt de tristor i enyorament davant la incertesa de quan podràs tornar a gaudir dels dies llargs i lents sense horaris, de les tardes de diumenge que es confonen amb qualsevol altra tarda i de la companyia d'amics o família.

Però sincerament, quin benefici en treus de pensar tot això? Si tot ha anat bé, has tingut la sort de gaudir d'uns dies de descans. Així que no t'encallis en aquest tipus de pensaments. Pensa que les vacances no s'acaben fins que obres l'ordinador o arribes al teu lloc de feina habitual. Fins llavors, oficialment encara ets de vacances. I a més, oi que un cop hagis passat la primera ½ hora de feina, hagis saludat a qui havies de saludar i preguntat a tothom per les respectives vacances tot torna a ser com abans? Doncs això.

No malbaratis el teu temps i segueix gaudint de les teves vacances. Fins al final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem