Focus Group

'Ens ha fet ser creatius i àgils per buscar respostes als problemes mantenint la calma i la serenor'

Investigadors de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ens va demanar fer un grup de treball per valorar l'impacte de la pandèmia a la parròquia, així que ens vam ajuntar 8 persones de diversos àmbits i edats. El que estudien és el grau de resiliència per superar els impactes negatius de la pandèmia (tant en l'àmbit parroquial, com en les famílies i en les persones que en formem part).

Van descriure la resiliència amb l'exemple d'un globus que premem amb la mà: quan deixes de fer-li pressió, torna a la seva forma originària. La pandèmia ha estat una pressió molt forta, certament, però responent les preguntes del focus ens vam adonar que també ens ha portat molt creixement.

Ens ha fet ser creatius i àgils per buscar respostes als problemes mantenint la calma i la serenor. També ha fet que moltes més persones col·laborin amb la parròquia i hi hagi nous voluntaris. Ens ha posat les piles en temes de comunicació digital i també ens ha ajudat a créixer en comunió i fraternitat. La parròquia ara està més viva gràcies a la superació d'aquesta difícil prova. Em ve al cap la frase de Sant Pau: "Déu ho disposa tot en bé per aquells que l'estimen" (Rm 8,28), també en els reptes tan inesperats d'una pandèmia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem