Forgem la millor versió de Sant Cugat

'Seré més al carrer que al despatx, escoltant i parlant amb tothom i aquests dies de Festa Major tindrem l'oportunitat de trobar-nos i compartir bones estones'

Sant Cugat, sempre orgullosa de la seva cultura i la seva història així com de la seva emprenedoria, és una ciutat rica i diversa amb un desig d'innovació constant. Ho he constatat al llarg de més de 30 anys treballant amb la societat civil i els anys com a regidor a l'oposició han refermat la meva voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones.

Agraeixo la confiança a tots aquells qui heu fet possible que avui tingui l'honor de ser l'alcalde de la nostra ciutat per tornar-la a posar al lloc capdavanter que es mereix. I també agraeixo al personal municipal la seva professionalitat i rigor que farà que l'Ajuntament sigui més eficaç i accessible.

Volem la millor versió de Sant Cugat per les persones, les famílies, els més grans, els infants, els joves i les persones vulnerables, impulsant la cultura, l'educació, l'esport, l'emprenedoria i el lleure i al costat del comerç, l'empresa i l'ocupació. I ho farem possible amb una governança constructiva, propera i empàtica així com una gestió dinàmica i eficient, fent les coses bé, amb lògica, sentit comú i racionalitzant la despesa.

Seré més al carrer que al despatx, escoltant i parlant amb tothom i aquests dies de Festa Major tindrem l’oportunitat de trobar-nos i compartir bones estones tot gaudint de les activitats programades amb l’alegria, respecte i civisme que ens caracteritzen. Fem entre tots que sigui una Festa Major compartida i viscuda intensament, amb tot el conjunt d’actes i activitats que hem preparat, i fem que sigui el preàmbul per a una ciutat més il·lusionada i satisfeta.


Bona Festa Major a tothom!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem