'Fragments...'

'La paleta cromàtica de l'artista ens parla de la lleialtat a uns colors velats pel son dels records, secs ja pel viatge a través de la memòria'

Montse De Casacuberta. La Galeria

La propera mostra de la qual podrem gaudir a La Galeria és la de Montse De Casacuberta, de l'1 de març al 20 d'abril. L'artista i el galerista han seleccionat per exhibir al voltant de 30 peces de treballs de pintura a l'oli sobre tela, o fusta de diversos formats, agrupats sota el títol de Fragments.... Un títol el qual s'utilitza literalment i conceptualment perquè De Casacuberta s'inspira per la recreació de les obres en records de fragments de converses viscudes, fragments de memòries compartides o individuals.

En el resultat s'hi aprecia un mirar l'objecte amb aquesta inclinació, pren el protagonisme i hi destaca el fragment rescatat de l'oblit que De Casacoberta enfoca des del present. És molt sovint aquesta manera de recordar retallada, la que ens presenta a llarga una visió panoràmica més àmplia i completa, la que parteix de singularitats, i estirant el fil de la memòria ens duu a dibuixar unes conclusions inèdites.

La paleta cromàtica de l'artista ens parla de la lleialtat a uns colors velats pel son dels records, secs ja pel viatge a través de la memòria i malgrat això, aconseguint que llueixin frescos en les seves teles. Una exposició sense voluntat prèvia de ser fragmentària i que ha resultat en l'eix vertebrador, nascuda a foc lent, espera la nostra visita.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem