Free Romeva

Som llavors que no es rendeixen, llavors que persisteixen per créixer i arribar a la llum, llavors que es sobreposen a qualsevol impediment

Doncs sí, la gent de Sant Cugat ens estimem en Raül! El passat 1 de maig vam fer la primera trobada i vam posar damunt la taula tot allò que teníem ganes de fer per demanar el seu alliberament, sense oblidar-nos de tots els altres companys presos i exiliats. Ens vam reunir més de 150 persones, cosa que fa evident que tant a Sant Cugat com a Caldes de Montbui i a altres municipis tenim la necessitat, les ganes i la intenció de seguir sortint al carrer, volem fer evident, seguint l'estil del Raül, que s'han vulnerat drets civils elementals, que sembla que hàgim tornat a l'època en blanc i negre de la repressió, les prohibicions per voler un país diferent, el voler enterrar-nos per pensar diferent... però com diuen: «ens volen enterrar i no saben que som llavors».

Som llavors que no es rendeixen, llavors que persisteixen per créixer i arribar a la llum, llavors que es sobreposen a qualsevol impediment. No ens rendirem! Persistirem pel Raül, però també per la Dolors, la Carme, l'Anna, la Marta, la Clara, la Meritxell, en Carles, l'Oriol, en Quim, en Lluís, en Toni, els tres Jordis i el Josep. Farem honor al seu estil pacífic, no-violent, dialogant però no perdedor ni inferior que pretenen alguns, d'escolta sempre que no ens faltin al respecte, perseverant per millorar en tot el que ens cal com a país i crític sense ser destructiu.

Les provocacions no van amb nosaltres. Som gent de pau! Persones que volem un país lliure, amb una justícia digna i amb uns drets civils democràtics i reals. Seguirem fins a ser TOTS lliures!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem