Pel futur de Valldoreix

'Un futur que ja hem de dibuixar perquè no canviï allò que ens fa feliços i que a la vegada s'adapti a les necessitats de sostenibilitat, seguretat i bons serveis'

Quan vaig per Valldoreix m'imagino com serà d'aquí a uns anys. Tinc la il·lusió de mantenir la identitat d'aquesta vila que té una història i unes arrels que fa que ens sentim com un poble independent de Sant Cugat. Valldoreix sorgeix de gent nascuda quan era una vila agrícola, dels que van venir amb l'arribada del tren, dels estiuejants de Barcelona que es van establir definitivament, i també dels que hem escollit viure a Valldoreix per la seva qualitat de vida, pel seu entorn dins el Parc de Collserola i per la seva connectivitat amb Barcelona.

És un luxe viure a Valldoreix, però hem de pensar en el futur. Un futur que ja hem de dibuixar perquè no canviï allò que ens fa feliços i que a la vegada s'adapti a les necessitats de sostenibilitat, seguretat i bons serveis.

En mobilitat, volem afavorir l'ús del transport públic i fer una vila pedalable, però també ser conscients que la nostra realitat és que necessitem el cotxe. En seguretat volem la protecció dels nostres veïns i veïnes davant els robatoris i l'ocupació delinqüencial, i la protecció dels nostres boscos ampliant les franges de protecció d'incendis. A les noves urbanitzacions i arranjaments de carrers volem soterrar els serveis aeris, que dificulten el passeig pels vianants.

Tenim mancança d'equipaments com un teatre i un centre cívic a la plaça de la Centralitat, el camp de futbol pels nostres equips que promourà la pràctica de l'esport i el nou edifici de l'Escola de Música.

Volem promoure el teixit comercial i serveis a Valldoreix, donar vida a l'eix de Mossèn Cinto, que faci cohesió social i sigui un punt de trobada, perquè no un bulevard atractiu on compartir la felicitat de viure en un poble com Valldoreix.

Jo el veig així, i per tot això treballarem amb il·lusió!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem