Gállego: "El TOT ha estat la manera d'arribar a la gent"

“Es cuinaven els 80 i a empentes i rodolons vam començar a caminar junts. El TOT ha estat la manera d’arribar a la gent de Sant Cugat des del principi. Per això mateix ens vam unir al seu camí en un primer moment i hem anat plegats fins ara. Aprofitem per felicitar tot l’equip humà que fa possible que el TOT surti cada divendres”.

Margotín

Des de 1980 Margotín ofereix als santcugatencs les millors foundes. A més, per a totes aquelles persones que no els agradin les foundes hi ha una àmplia carta perquè cadascú mengi el que prefereixi. Una carta basada de productes de qualitat i de temporada. A Margotín, a més, compten amb una carta de postres elaborada artesanalment i de manera casolana cada dia. 

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem