Gemma Navarra: "El TOT és una eina imprescindible per arribar a tota la ciutat"

“Actualment suposa una eina imprescindible per arribar a tota la ciutat. La distribució i la nova versió digital ens han ajudat perquè la nostra tasca arribi a totes les llars del municipi, i amb el temps ens ha aportat un valor afegit de gran vàlua: la difusió d’activitats que fem, tant al municipi com arreu del món. Felicitats a tot l’equip del TOT”.

Fusió Música i Dansa

Fundada l'any 1972, l'escola Fusió Música i Dansa ha apropat la música i la dansa a centenars de santcugatencs, des de petits fins a adults. Amb una metodologia molt clara de la manera d'ensenyar, Fusió es caracteritza per la seva educació més experimental i no tan tècnica. A Fusió s'imparteixen classes d'instrument de cant i de dansa

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem