Generar confiança, tasca urgent!

'Generem confiança quan la gent veu que ens importa la seva vida, que som sensibles a les seves dificultats i que busquem el seu creixement'

He assistit al The Global Leadership Summit, una de les millors trobades sobre lideratge en l'àmbit mundial i que cada any l'Església Evangèlica de Terrassa porta a Catalunya. La ponència que em va impactar més va ser la de Craig Groeshel parlant sobre la necessitat de generar confiança.

Fa uns anys teníem més confiança en el que deien els mitjans d'informació, els polítics, els mestres, els mossens... però avui en dia, ningú té, d'entrada, la confiança dels altres, sinó que la confiança s'ha de guanyar, no és automàtica. En Craig deia que sense una vida en transparència no es pot generar confiança, ja que els nostres col·laboradors han de saber realment qui som, què fem, fins i tot que no amaguem les nostres vulnerabilitats, ja que "s'admiren les fortaleses, però es connecta amb les debilitats".

Un altre aspecte és l'empatia, ja que generem confiança quan la gent veu que ens importa la seva vida, que som sensibles a les seves dificultats i que busquem el seu creixement. Finalment, serem fiables si tenim una consistència de vida: la gent vol veure que vivim allò que diem. Diuen que estem en un moment de crisi de confiança amb les institucions: la solució és que aquestes estiguin liderades per persones de confiança.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem