'Gipsy Chef'

"És un cuiner que ha treballat amb Santi Santamaria i que ha viatjat per tot el món estudiant la cuina dels diferents països pels quals ha passat", explica Mn. Emili

He de dir que no sóc un gran cuiner però, quan toca fer el menjar, sempre m’agrada tenir un punt creatiu. Aquest estiu he descobert un apassionat de la cuina: el Gipsy Chef (el chef Gitano). És un cuiner que ha treballat amb Santi Santamaria i que ha viatjat per tot el món estudiant la cuina dels diferents països pels quals ha passat i això ha estat un estímul per les seves receptes que tenen un punt de “gipsy” tant en alguns ingredients, com en la manera de cuinar-los. Els seus menús tenen la característica que es fan amb poc temps i això fa que els seus vídeos siguin curts i amb molt sentit de l’humor. A l’Església ens caldria fer una mena de “Gipsy Theology”, és a dir, presentar el missatge de sempre però amb alegria i somriure. Tot depèn del carisma del qui el transmet però ens esforcem per explicar-lo amb exemples d’avui en dia, que mostrin que l’evangeli és aire fresc per als homes i dones del segle XXI. D’una manera propera, com quan parles amb un amic prenent un cafè, que pots estar d’acord o no, però que et fa pensar, que et planteja nous reptes. Descobrir la vigència del missatge de Crist és meravellós però què millor si es presenta una mica Gipsy: amb un estil i humor nous!

 
Comentaris

Destaquem