He de dir que no sóc un gran cuiner però, quan toca fer el menjar, sempre m’agrada tenir un punt creatiu. Aquest estiu he descobert un apassionat de la cuina: el Gipsy Chef (el chef Gitano). És un cuiner que ha treballat amb Santi Santamaria i que ha viatjat per tot el món estudiant la cuina dels diferents països pels quals ha passat i això ha estat un estímul per les seves receptes que tenen un punt de “gipsy” tant en alguns ingredients, com en la manera de cuinar-los. Els seus menús tenen la característica que es fan amb poc temps i això fa que els seus vídeos siguin curts i amb molt sentit de l’humor. A l’Església ens caldria fer una mena de “Gipsy Theology”, és a dir, presentar el missatge de sempre però amb alegria i somriure. Tot depèn del carisma del qui el transmet però ens esforcem per explicar-lo amb exemples d’avui en dia, que mostrin que l’evangeli és aire fresc per als homes i dones del segle XXI. D’una manera propera, com quan parles amb un amic prenent un cafè, que pots estar d’acord o no, però que et fa pensar, que et planteja nous reptes. Descobrir la vigència del missatge de Crist és meravellós però què millor si es presenta una mica Gipsy: amb un estil i humor nous!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok