El Gordo

'És crucial trobar l'equilibri entre valentia i prudència i guardar els cartutxos del risc per a quan realment pagui la pena'

Avui us vull parlar del Gordo (i no té res a veure amb la loteria de Nadal). M'explico: un dia d'hivern caminava per l'estació d'esquí de Formigal i, pels carrers nevats, de sobte, veig una rampa amb neu improvisada sobre unes escales metàl·liques.

A dalt de la rampa, un snowboarder es preparava per a un salt arriscat. Se'l veia molt nerviós i insegur. Volia gravar un vídeo fent un salt perillós i baixant uns 15 metres per sobre de la barana de ferro de l'escala. Estic segur que era un expert, però també era clar que, si queia, es faria molt mal. Anava sense casc i es podia clavar unes escales de ferro molt perilloses que podrien trencar-li alguns ossos.

El seu company càmera estava en la part baixa de l'escala i li deia: "Vinga, Gordo, no t'ho pensis més, 3,2,1 llença't!". El Gordo, des de dalt, no les tenia totes i bufava, però finalment, va saltar. Gràcies a Déu, no es va fer mal! Això em va fer pensar en les vegades que, a la vida, hem de prendre una decisió que implica un risc. Alguns cops, val la pena arriscar-se, però d'altres potser les podem evitar. És crucial trobar l'equilibri entre valentia i prudència i guardar els cartutxos del risc per a quan realment pagui la pena.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem