Aquest govern sí que es llueix!

"Alcaldessa, hi ha solucions molt més senzilles, menys oneroses i més respectuoses amb els veïns"

L'alcaldessa contestava la setmana passada amb el titular "El Sant Cugat que llueix" un article que havia escrit l'Imma Monsó a LV sobre l'absurda idea de pacificar Joan Oliver, un carrer ja de per si pacífic, sense tenir en compte l'opinió del veïnat (que és majoritàriament contrari a aquest nou invent). El fet és que ja es va executar l'obra. Van tret treure les 23 places d'aparcament d'àrea verda i van col·locar, sense ni mica de gràcia, tres bancs i quatre jardineres.

Tot això perquè l'AFA de l'Escola Pi de Xandri havia considerat que s'havia de fer per major seguretat dels infants. Ep!, que aquest és un tema seriós i no seré jo qui el banalitzi, però és que la "solució" em sembla encara més perillosa, ja que fa una falsa sensació de seguretat en un carrer on el 95% de la circulació és dels mateixos veïns. Si el "problema" el creaven els pares de l'escola amb els seus cotxes, en franges d'entrada i sortida, no hagués estat més senzill restringir la circulació en les hores en què això succeeix?

Ara tenim un carrer on els cotxes dels veïns han d'entrar als seus pàrquings fent una gimcana i sent menys segur. Què passarà quan algun dia hagi d'entrar una ambulància, s'hagi de fer una mudança, recollir alguna persona amb mobilitat reduïda...?

Alcaldessa, hi ha solucions molt més senzilles, menys oneroses i més respectuoses amb els veïns. Es tracta d'escoltar, no d'executar a cop "d'ordeno y mando" i sense cap ni peus. I mira que teniu feina amb les voreres estretes i intransitables, amb els pals de fusta i cables penjant, amb la neteja, amb les rates, etc! Potser és que l'Eixample (per cert, un dels barris que paga l'Ibi més alt), no pertany al seu "Sant Cugat que llueix"...

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem