Gràcies Futbol Sala Sant Cugat

Aquest any em retiro i volia aprofitar aquesta carta per donar les gràcies a tota la família del Sant Cugat

Gràcies F.S. Sant Cugat, per ser com una segona família per mi. Gràcies a tota la gent que et rodeja, ja que gràcies això t'he estimat i puc dir ara amb 30 anys que ets el club del meu cor per sobre de tot tipus de club o esport més popularitzat. Vaig arribar com a juvenil i he jugat més de 10 temporades en el primer equip del club que estimo.

Gràcies directiva i presidents per fer-me sentir sempre estimat i valorat. Mai m'ha faltat res i sempre heu posat tots els recursos perquè no ens preocupéssim de res que no fos jugar. Admiro moltíssim totes les hores i passió que li dediqueu al club, gràcies això som una petita família. Gràcies Josep Maria Zapater per tot el que has fet pel club i gràcies Palau per tot el que fas.

Gràcies a tots els entrenadors que he tingut per haver-me ensenyat molt com a jugador i com a persona. Gràcies Montes per donar-me la possibilitat de jugar en aquest club i confiar en mi quan no tenia ni idea de jugar a futbol sala. Gràcies també al Ramon, al Dani i l'Albert per tot el que m'heu aportat.

Gràcies a tots els companys que he tingut. Dic amb orgull que molts d'ells no només han sigut companys sinó que també són amics amb els quals puc compartir tots els problemes de les nostres vides. Hem gaudit de moltes alegries i decepcions (campionats i descensos), hem sortit junts i segur que seguirem recordant dintre de molt tot el que vàrem fer en el club.

Gràcies a tots els nens que he entrenat en la base del club. Per la vostra passió, per la vostra predisposició aprendre i millorar. En especial volia donar les gràcies als nois del Sta. Isabel que vaig entrenar durant quatre anys. Edu, Dani, Ignacio, Alberto i David, sempre els consideraré els meus nens. Si ser campió amb un primer equip és increïble, creieu-me que guanyar una lliga amb els teus nois és una sensació més gran encara.

Gràcies a tots els pares i mares dels nens que he entrenat. Sou una part importantíssima i motor d'aquest club. Sense vosaltres i els vostres fills, aquest club tampoc seria el mateix.

Gràcies TOT Sant Cugat i cugat.cat per tot el suport que doneu al Futbol Sala Sant Cugat. Tenim molta sort de tenir uns mitjans de comunicació local tan potents i de tanta qualitat. Gràcies Àlex, per tots aquests anys i per deixar-me escriure això.

No em voldria oblidar del gran trio que hem tingut en el club; Juan, Chus i Jaime. Amb vosaltres he pogut combinar tot el que m'agrada de l'esport al màxim com és gaudir, riure però també competir al màxim amb una exigència gran. Mai m'ho he passat tan bé com els anys que hem estat junts.

Gràcies Juan, sempre has sigut el meu delegat tant al juvenil com al sènior. Sempre has estat allà donant al màxim pel club, defensant-nos, estimant-nos i exigint-nos un comportament i amor al club del qual tu sempre fas gala. No et podré perdonar que quan comptes els gols sempre em poses menys dels que he marcat durant la temporada.

Gràcies Chus. Has sigut clau durant tota la meva vida al santcu. Sempre has estat allà quan més t'he necessitat. M'has animat i ajuda't quan tenia dubtes, i amb tu he viscut els meus millors anys de futsal. T'he trobat molt a faltar i ser que algun dia tornaràs al club que tu també tant estimes.

Gràcies Jaime. Ets la persona més important esportivament parlant de la meva vida. Tu vas confiar en mi, vas pujar-me al primer equip quan ho veia impossible i sobretot em vas donar una confiança infinita. Mai podré donar-te les gràcies per tot, per haver fet que jugues a un nivell que mai pensava que tenia. Retirar-me amb tu de nou com a entrenador és un verdader privilegi.

Per últim volia donar-li les gràcies a tota la meva família per fer-me costat sempre, per animar-me a fer esport, per estimar-lo tant i aguantar-me quan era difícil. I gràcies Mònica per aguantar-me tots aquests anys, per tots els sacrificis que has fet perquè jo no podia fer plans, jo tenia partit. Per acceptar-me tal com sóc i donar-me suport sempre.

 
Comentaris

Destaquem