Moltes gràcies, Mainada

Article d'opinió de Puente acomiadant-se de la Mainada

Fa uns dies rebíem un mail sobtat de la llar d'infants de la meva filla. 'Comunicat tancament', es deia. D'entrada vaig pensar que es tractava d'uns 15 dies per un positiu de COVID-19.... Però ràpid em vaig adonar que no havia llegit bé el correu. La llar d'infants per la que jo vaig apostar fa dos anys tancava per sempre. 

El primer centre educatiu que havíem triat per la meva filla, per mi evidentment, la millor opció de totes les possibles, tancava a partir de novembre... Després del xoc de la notícia i de la ràpida solució que hem trobat amb les famílies de la classe, ara només queda lloc pels agraïments. Recordo quan vaig matricular a la meva filla a la Mainada, molta gent de Sant Cugat em deia, "vaig portar els meus fills fa x anys", "quina bona elecció heu fet". 

La veritat és que tot el que m'havien dit es queda curt. La Mainada per a mi ha estat més que una llar d'infants, la Mainada ha estat 'casa'. Començant per l'Antònia, la directora. Poques persones amb tants anys al darrere de professió desprenen encara tanta vocació. Es nota que els nens i les nenes són la seva passió i ha sabut transmetre el seu segell a tot l'equip d'educadores. Moltes gràcies per tot, Antònia. 

I parlant de les educadores, quin gran equip! Gràcies a vosaltres també, a tot l'equip en general i a la Laura, la Marta i la Vero, que són les que la meva filla ha tingut aquests gairebé 3 cursos, per tot el que heu fet per nosaltres. Quin greu que negocis amb més de 30 anys d'experiència a Sant Cugat, que no és que en quedin gaires, hagin d'acabar d'aquesta manera.

 
 
Comentaris

Destaquem