Gràcies, Miquel

Els que estimem l'esport de Sant Cugat et reconeixem la tasca que has desenvolupat al llarg d'aquests últims vuit anys com a president del Club Voleibol Sant Cugat. Pel que has fet pel voleibol i per la ciutat

Ara fa vuit anys vas fer una aposta descarada pel voleibol femení a Sant Cugat. Full en blanc i començar de nou. I ho vas fer pensant en les noies de la ciutat, oferint un projecte formatiu de qualitat que ha acabat sent excel·lència. Has aconseguit un model esportiu de club de referència, a Catalunya i a l'Estat espanyol.

Des del primer dia vas creure en què el teu projecte esportiu s'havia de fer amb les noies de Sant Cugat, des de la base. I tot això ho has volgut fer amb alguns dels millors entrenadors del nostre país. I, això, Miquel, ha estat clau en el teu projecte. Tècnics compromesos amb aquest esport i també amb el seu club. Una imatge que reflecteix com viu intensament la família del voleibol santcugatenc. Ells han estat i són una part molt important d'aquest projecte, i se'ls ho ha de reconèixer.

Els èxits esportius dels primers equips i, sobretot de la base, detallen molt bé la feina feta: 3 Campionats d'Espanya, 5 subcampionats i 1 medalla de bronze; un or i un bronze a la Superlliga Júnior, i prop d'una quinzena de Campionats de Catalunya. Ah! I un triplet el 2012. El juvenil va ser campió de Catalunya, d'Espanya i de Superlliga Júnior. Mare meva! També has aconseguit que dos Campionats d'Espanya i 1 de Superlliga Júnior es juguessin a Sant Cugat.

Vas idear i apostar molt fort pel Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat que, amb ja onze edicions, s'ha convertit en un torneig de referència a l'Estat i, per què no, a Europa. Has tingut l'honor de veure i viure com el Club Voleibol Sant Cugat, el club que tant estimes, era el pregoner de la Festa Major de Sant Cugat, el juny del 2013. Se'm posa la pell de gallina...

I mai t'has oblidat del primer equip, ben al contrari. Sempre amb joves de Sant Cugat, l'has situat a l'elit del voleibol femení estatal, però no ho has fet com la majoria de clubs, a cop de talonari, ho has fet amb gent de la casa, confiant a cegues amb les jugadores. I, això, té molt de mèrit.

I, ara, t'evoques en un nou projecte de ciutat, l'associació Sant Cugat Creix. Et desitjo molta sort en aquesta etapa. Segur que, si tu hi ets, Sant Cugat Creix també serà un referent.

Has d'estar molt orgullós de tot el que has aconseguit. Tens el reconeixement de la teva ciutat, sobretot dels que sabem valorar tota i la molta feina que has fet. El voleibol santcugatenc és un referent gràcies a tu.

Segueix a @alexlopezpuig al twitter

 
Comentaris

Destaquem