Gràcies voluntaris i voluntàries

En definitiva, es dediquen moltes vegades a suplir la manca d'iniciatives i solucions per part dels polítics

Finalitzem un any més. Deixem enrere el 2017 i encetem dotze mesos per encarar nous projectes. És un moment per mirar cap enrere i fer balanç de l'any, i fer un reconeixement per a la gent que hem tingut al nostre costat. Vull aprofitar aquest article, per a fer un sentit reconeixement a un grup de gent que dedica el seu temps i el seu esforç a vetllar pels éssers que no tenen veu ni manera de defensar-se.

Em refereixo als voluntaris i voluntàries dels diversos grups i associacions animalistes de Sant Cugat. Parlo dels homes i dones que a través del Cau Amic, de Localizonia, de Viopet, de la Plataforma Animalista de Sant Cugat, d'Adopta Sant Cugat, de la pàgina de Facebook "Perros y Gatos perdidos/encontrados en Sant Cugat" i als que també a títol individual es mobilitzen pels animals de la nostra ciutat.

La seva és una feina extensa i poc reconeguda. Recullen els gats i gossos perduts o abandonats, ajuden a trobar els animals extraviats fent difusió per les xarxes socials, busquen adopcions i tenen cura de les colònies de gats, reivindiquen més dedicació pública als animals i fan una magnífica funció de conscienciació ciutadana. En tracte d'una feina ingent a la qual no només destinen el seu temps, sinó també els seus diners i el seu esforç.

En definitiva, es dediquen moltes vegades a suplir la manca d'iniciatives i solucions per part dels polítics; polítics que es dediquen a fer promeses i a donar bones paraules que sovint no es converteixen en fets, paraules buides que de res serveixen per alleugerir el patiment dels éssers que no tenen veu. Gràcies voluntaris i voluntàries. Us necessitem.

 
Comentaris

Destaquem