Gràcies

Acaba l'any i és moment de mirar el futur amb esperança, però també de valorar el que s'acaba i donar les gràcies

Gràcies a l'Assemblea pels Drets Socials per insistir en el fet que l'única manera de sobreviure és recuperant els drets que tant de sacrifici ens han costat aconseguir.

Gràcies a Arran per fer-nos veure que a Sant Cugat hi ha jovent que no vol estudiar per guanyar molts diners quan sigui gran, sinó per entendre i transformar la realitat cap a una societat més justa i solidària.

Gràcies a la CUP per ser l'únic que fa oposició seriosa, responsable i coherent al model de ciutat i al partit que la sustenta.

Gràcies a Hora Bruixa per demostrar que en la lluita contra el patriarcat les dones han de tenir el paper protagonista.

Gràcies a la PAH (de Sant Cugat o Rubí, tant se val) per ensenyar-nos que davant les situacions més desesperades la lluita col·lectiva i la constància són l'única solució possible.

Gràcies a La Guitza per ser molt més que un espai. Per ser un punt de relacions, coneixença, debat i amistat on en lloc d'un client hom és un soci, un simpatitzant o un militant.

I gràcies en general a totes les persones i col·lectius que lluiten de forma altruista per aconseguir un model econòmic, polític i de relacions personals democràtic i sense dominació. Feliç i temerari 2015!!!

Segueix @OriolSava a twitter.

 
Comentaris

Destaquem